Användarvillkor

Här nedanför går vi igenom användarvillkor för den här webbplatsen samt vilka villkor som gäller för att använda vår offertjänst.

Offertförmedling

Vi ger användare möjlighet att få städofferter från ett flertal städbolag. Denna tjänst är kostnadsfri.

Upp till 3 offerter

Användare av vår tjänst får upp till tre offerter. Vi kan inte garantera några offerter eftersom antalet beror på uppdragets karaktär och unika förutsättningar.

Uppgifter till tredje part

För att vi ska kunna utföra vår offerttjänst behöver vi förmedla användarens uppgifter (såsom kontaktuppgifter och uppdragsbeskrivning) till 3:e part - i detta fall städbolag som vi väljer ut med hänsyn till uppdragets karaktär. Genom att använda vår offerttjänst så godkänner användaren att bli kontaktad av 3:e part.

Vi har ingen del i överenskommelser och avtal

Eftersom vi enbart förmedlar tjänster har vi ingen del eller något ansvar i de avtal, muntliga som skriftliga, som sluts mellan användare och städbolag. Vi har heller inget ansvar för eller del i eventuella meningsskiljaktigheter - rättsliga eller informella - som kan uppkomma mellan användare och städbolag.

Cookies & Statistik

Vi använder cookies och statistikverktyg för att bättre förstå våra besökaresm beteendemönster. Vår intention är inte att kartlägga eller förstå individer, utan våra användare och besökare som grupp. Målet är att med bakgrund i relevant statistik bättre kunna anpassa vår webbplats för att möta användarens krav och önskemål.

Innehåll

Vi jobbar ständigt för att se till så att det innehåll som publiceras på hemsidan är korrekt. Vi kan inte garantera att så alltid är fallet. Om våra besökare upptäcker något som är felaktigt eller tvivelaktigt, kontakta oss gärna för vidare korrigering.


Få offert på städtjänster

Hemstädning
Flyttstädning
Storstädning
Kontorsstädning
Fönsterputs

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fler sidor

Städtips och annat smått och gott från bloggen:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)