Flyttstädning i Danderyd - anlita oss för offert

Ta hjälp med städningen - slipp stress och press! 

Lämna en förfrågan hos oss så får du offertförslag på flyttstädning i Danderyd från upp till tre städfirmor.

Tjänsten kostar inget och du är fri att tacka nej om du inte tycker att förslagen är bra.

Skriva gärna vilket datum du önskar att flyttstädningen ska genomföras. Samt hur stor din bostad är (kvm) och antalet rum.

Efter att du lämnat din förfrågan, tar det vanligtvis bara ett par timmar innan du har ett förslag.

Ja tack, jag vill ha offert!

Tidspress & stress

Att flytta är ett projekt som upprör många känslor. Å ena sidan är det förstås härligt att äntligen få nyckeln till den nya bostaden. Den förvantansfulla känslan att få påbörja ett nytt liv i ett nytt hem. Å andra sidan är själva flytten inte speciellt rolig. Tidspress, stress och tunga lyft. Lådor som ska fyllas, möbler som ska bäras. Och, och inte minst, en hel bostad som ska tömmas, rengöras och städas. Minutiöst.  

Låt proffsen göra jobbet

Att boka in en professionell städfirma som tar hand om flyttstädning sparar både tid och huvudvärk.

Tid på så vis att istället för att ägna en heldag åt att städa, så kan du ägna dig åt att få ordning i ditt nya hem. Eller ta en dags välförtjänt paus efter flytten.

Huvudvärk eftersom en flyttstädning ställer höga krav på den som städer. Värden, men också den som flytta in, har ofta en exakt standard på vilken slags städkvalitet som är acceptabel. Och misslyckas du att uppnå denna kvalitet, kan det innebära att du får städa om. Eller betala för en omstädning, vilket kan bli kostsamt. 

Lämna en förfrågan till oss så får upp till 3 förslag på företag som kan ordna din flyttstädning i Danderyd. Det kostar inget att få förslag/offert och du väljer själv vilket företag du vill anlita. 

Vad brukar ingå i en flyttstädning? 

Det är förstås viktigt att ha koll på vad som ingår, och vad som inte ingår, när du får offert på flyttstädning. Det vanliga är att man missar att biytorna inte ingår, såsom förråd, vind eller balkong. Vill man även ha dessa ytor städade, är det bäst att man skriver det i offertförfrågningen. Vi har samanställd ett dokument där du kan läsa mer om detta. 

Klicka här och få koll på vad som ingår i en flyttstädning

Prislista & RUT-avdrag

Flyttstädning ingår i RUT-avdraget, vilket innebär att du får 50% avdrag på tjänsten. Företagen vi rekommendar gör avdraget direkt på fakturan. Tänk på att du kan göra avdrag på upp till 25 000 kr per person och år enligt Skatteverkets nya regler.

Priserna på flyttstädning i Danderyd varierar en del mellan olika städbolag. Vanligt är någonstans mellan 20 kr - 70 kr per kvadratmeter inklusive RUT-avdrag. Har du en liten bostad, exempelvis under 20 kvm, så får du betala mer per kvadratmeter, än om du har en större bostad.

Vanliga frågor

Hur lång tid tar det att flyttstäda?

Det beror på hur stor din bostad är. Räkna med att avsätta en heldag för projektet.

Får jag några garantier på städningen?

Ja, städbolagen vi rekommenderar garantera att deras flyttstädning håller den kvalitet som krävs för att bli godkänd. Tänk dock på att städbolagen garanterar städningen, inget annat. Om du exempelvis har gjort stora hål i golvet eller väggarna, så kan förstås inte städbolaget åtgärda detta.

När behöver jag boka städningen?

Försök vara ute i god tid, i alla fall en månad innan det är dags att städa. Det är också bra om du ger städbolagen ett par alternativ på datum då de kan städa. Ju fler datum, desto större är chansen att du får flera förslag.

Ja tack, jag vill ha offert!

Fler städtjänster:

Fönsterputs

 Rena fönster är härligt och ger ett trivsamt och fräscht intryck till hemmet. Men att putsa dem ordentligt kan vara både tidskrävande och knepigt. Lämna en förfrågan och få prisförslag på proffsig fönsterputs.

Läs mer här 

Storstädning

En storstädning är en städtjänst som syftar till att städa ditt hem från topp till tå. Göra ordenligt rent i alla vinklar och vrår. Ungefär som när man förr i tiden utförde en vårstädning eller vinterstädning.

Läs mer här 

Hemstädning

Med ett hektiskt familjeliv blir städningen ofta lidande. Men det behöver inte vara så. Idag är det riktigt förmånligt och enkelt att få sitt hem städat. Antingen en eller flera gånger i veckan. Eller precis när det passar. 

Läs mer här

Kontorsstädning

Ett rent och fräscht kontor är en viktig faktor för att skapa en trevlig och trivsam arbetsmiljö. Vi hjälper dig att hitta en prisvärd och proffsig kontorsstädning som passar med ditt företags önskemål och behov. 

Läs mer här 


Få offert på städtjänster

Hemstädning
Flyttstädning
Storstädning
Kontorsstädning
Fönsterputs

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fler sidor

Städtips och annat smått och gott från bloggen:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)