Fönsterputsning

Rena fönster, rent samvete

Lämna en förfrågan hos oss så får du offertförslag på fönsterputsning i Danderyd. Vi ser till att du får offert från upp till tre städföretag.

Vår förmedlingstjänst kostar ingenting. Du är inte förpliktig att anlita företaget som du får förslag ifrån. Det gör du bara om du tycker att offerten passar dig.  

Ange vilket datum du önskar få fönsterputsning. Ange även hur stor din bostad är och hur många fönster det gäller.

Efter att du lämnat din förfrågan, tar det vanligen bara ett par timmar innan du har ett förslag.

Ja tack, jag vill ha offert!

Glasklara och skinande fönster

I en hektiskt vardag måste vi prioritera. Har du familj och barn så är det vanligtvis fullt upp med att hinna städa undan "det värsta". Om ens det. Och det brukar definitivt inte finnas tid att putsa fönster. Vilket leder till att dina fönster, i takt med årstiderna växlande väder, blir alltmer smutsiga. Tur då att det finns professionella fönsterputsare att anlita. Lämna en förfrågan hos oss så ser vi till att du får offert från en eller flera duktiga fönsterputsare i Danderyd.

Pris

Priset beror förstås på hur många fönster din förfrågan gäller. Samt vad för slags fönster det gäller. Fyrglasfönster tar förstås längre tid att putsa än tvåglas. Det finns visserligen städbolag som ger dig ett fast pris, baserat på hur stor din bostad är. Men det är vanligare att du får ett pris utifrån antalet fönster och deras beskaffenhet. 

RUT-avdrag 

Skatteverket medger avdrag för fönsterputsning. Du kan dra av 50% av arbetskostnaden upp till 25 000 kr per person och år. Leverantörerna vi rekommenderar gör alltid avdraget direkt på din faktura. 

För företag

Förutom vanlig putsning kan du även få offert  att putsa skyltar och fasader. Dvs pusning som vanligtvis gäller för företag. 

  • Fasadtvätt (speciell maskin/teknik används)
  • Höga glasbyggnader
  • Skyltfönster

Ja tack, jag vill ha offert!

Fler städtjänster:

Storstädning

En storstädning är en städtjänst som syftar till att städa ditt hem från topp till tå. Göra ordenligt rent i alla vinklar och vrår. Ungefär som när man förr i tiden utförde en vårstädning eller vinterstädning.

Läs mer här 

Flyttstädning

Att boka in en professionell städfirma som tar hand om flyttstädning sparar både tid och huvudvärk. Tid på så vis att istället för att ägna en heldag åt att städa, så kan du ägna dig åt att få ordning i ditt nya hem.

Läs mer här   

Hemstädning

Med ett hektiskt familjeliv blir städningen ofta lidande. Men det behöver inte vara så. Idag är det riktigt förmånligt och enkelt att få sitt hem städat. Antingen en eller flera gånger i veckan. Eller precis när det passar. 

Läs mer här

Kontorsstädning

Ett rent och fräscht kontor är en viktig faktor för att skapa en trevlig och trivsam arbetsmiljö. Vi hjälper dig att hitta en prisvärd och proffsig kontorsstädning som passar med ditt företags önskemål och behov. 

Läs mer här 

Få offert på städtjänster

Hemstädning
Flyttstädning
Storstädning
Kontorsstädning
Fönsterputs

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fler sidor

Städtips och annat smått och gott från bloggen:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)