Hemstädning

Få ett välstädat hem och tid över till annat

Du kan boka hemstädning varje vecka, varannan vecka eller enligt annat upplägg.

Lämna en förfrågan hos oss så får du offertförslag på hemstädning och veckostädning i Danderyd. Då får du offert från upp till tre städföretag. 

Ange vilket startdatum du önskar och hur många gånger i veckan eller månaden du vill ha städning. Ange även hur stor din bostad är (kvm)

Efter att du lämnat din förfrågan, tar det vanligen bara ett par timmar innan du har ett förslag.

Ja tack, jag vill ha offert!

Städa, städa...varje fredag

Med ett hektiskt familjeliv blir städningen ofta lidande. Eller tar mängder med kraft och energi. Dag efter dag. Månad efter månad. År ut och år in. 

Men det behöver inte vara så. Faktum är att det är riktigt förmånligt och enkelt att få sitt hem städad. Antingen en eller flera gånger i veckan. Eller någon gång i månaden. 

Få offert från seriösa städbolag

Givetvis är det viktigt att du kan lita på den som ska städa i ditt hem. Vi förmedlar bara din förfrågan till städbolag med lång erfarenhet och goda kundomdömen. Som har rätt försäkring och goda villkor för sina anställda. 

Hemstädning med Rut-avdrag? 

Skatteverket godkänner att du använder RUT-acvaget för hemstädning. Du kan dra av 50% av arbetskostnaden upp till 25000 kr om året. 

Tänk dock på att du inte kan använda avdraget för följande typ av städning.

  • grovstädning med mer avancerad utrustning, hyra av städrobot eller poolrengöring
  • städning i gemensamhetsutrymmen i flerfamiljshus, exempelvis trappstädning
  • ommöblering och strukturering av hemmamiljö, så kallad homestyling
  • bortforsling av byggmaterial, möbler, bråte, avfall med mera.

Källa: www.skatteverket.se

Priser? 

Använd vår offerttjänst, så kan du få flera prisförslag och kan välja det upplägg och pris som passar bäst. Idag håller de flesta städbolag ungefär samma priser, det brukar skilja en 10/20 kr i timmen. Det som däremot kan skilja sig åt rejält är kvaliteten på städningen. Dvs vad du får för din timpenning. Vi rekommenderar bara städbolag som är erkänt professionella och duktiga. 

Ja tack, jag vill ha offert!

Exempel på fler städtjänster:

Fönsterputs

 Rena fönster är härligt och ger ett trivsamt och fräscht intryck till hemmet. Men att putsa dem ordentligt kan vara både tidskrävande och knepigt. Lämna en förfrågan och få prisförslag på proffsig fönsterputs.

Läs mer här 

Storstädning

En storstädning är en städtjänst som syftar till att städa ditt hem från topp till tå. Göra ordenligt rent i alla vinklar och vrår. Ungefär som när man förr i tiden utförde en vårstädning eller vinterstädning.

Läs mer här 

Flyttstädning

Att boka in en professionell städfirma som tar hand om flyttstädning sparar både tid och huvudvärk. Tid på så vis att istället för att ägna en heldag åt att städa, så kan du ägna dig åt att få ordning i ditt nya hem.

Läs mer här   

Kontorsstädning

Ett rent och fräscht kontor är en viktig faktor för att skapa en trevlig och trivsam arbetsmiljö. Vi hjälper dig att hitta en prisvärd och proffsig kontorsstädning som passar med ditt företags önskemål och behov. 

Läs mer här 

Få offert på städtjänster

Hemstädning
Flyttstädning
Storstädning
Kontorsstädning
Fönsterputs

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fler sidor

Städtips och annat smått och gott från bloggen:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)